TOXIC SLUMBERS

En old school kabaret vendt på hovedet. Skuespillere, dansere, liveband og trapezartister forenes i en fortælling om kærligheden i alle dens afskygninger.

Med musik fra kunstnere som Beatles, Britney Spears, Dolly Parton, Nancy Sinatra, Carl Nielsen, Tom Waits og Andrew Sisters inviteres publikum ind i en verden, hvor alt kan ske – og sker.

Fortællestilen er humoristisk, poetisk og opfindsom. Stemningen er lummer og hemmelig.

Forvent det uventede og læn dig trygt tilbage i sædet...

MEDVIRKENDE: Marie Sjødin Græsholm (sang), Jon Stage (danser), Miriam Swartz (Vertikal dans), Hartvig Hansen (skuespiller/tryl) KONSULENT: Hans Rønne
BAND: Jacob Danielsen (sax, piano, klarinet, sang, guitar), Thomas Sejthen (kontrabas, el bas), Søren Mehlsen (trommer), Michael Vestbo (guitars)
MAKEUP: Sofie Stenholt  KOSTUMER: Diana Strele TEKNIK: Mads Maybom
ANIMATIONER: Lasse Rützou Bruntse FOTO: Per Pedersen

PRESSEN SKREV

**** Grotesk magi og forunderlig musik. En kæmpe energiudladning! Mange af numrene er utrolig intime og spillet med stor indføling. Dolly Partons Jolene blev fremført så indfølende, at det giver kuldegysninger. Fra kuldegys til smil og undren. Som det er med kærlighed, kan man aldrig vide sig sikker, og Toxic Slumbers overrasker gang på gang med finurlige påfund og direkte smukke dele....Det er utroligt, hvor små og få virkemidler der skal til for at fremkalde store følelser....Skuespillerne veksler mellem latter, vemod og en sensuel lummerhed, der kun kan fremmanes i en så mærkværdig, dyster og alligevel lysten humoristisk opsætning....Toxic Slumbers er en oplevelse, man skal give sig selv. Det er et univers hvor had, forelskelse, forgængelighed og dyster skønhed bliver blandet og fremført, så det kan mærkes – og det føles godt. (Overspring.dk)

**** Forestillingen holder, hvad den lover: ’Toxic Slumbers’ er på én gang både uforudsigelig, rodet, intim, charmerende, fræk og underholdende. Forestillingens fire performere er godt castede og bidrager alle på forskellig vis til at underholde og overaske  igennem showet....Forestillingen er samtidig en stærk musikalsk oplevelse...man kommer i godt humør og får lyst til at fortsætte den musikalske rejse i Aarhus natteliv efter forestillingen...forestillingen er en anbefalelsesværdig musikalsk rejse på tværs af tid og musikalske genrer. (teateranmeldelse.dk)

**** Perspektivet er på herlig vis drejet i Ambassadens åbningsforestilling ’Toxic Slumbers’....Jacob Danielsen har dygtigt arrangeret musikken, så vi oplever den fra nye vinkler. Mette Rønne har iscenesat med sans for variation... Derfor virker de fysiske udfoldelser, sangen og musikken også intens. (Kirsten Dahl, Aarhus Stifttidende)